supervision

CASE SUPERVISION - TEMASUPERVISION - METODESUPERVISION - SUPERVISION TIL AUTORISATION

Jeg tilbyder supervisionsforløb til behandlere (monofagligt og tværfagligt), både individuelle forløb og gruppeforløb.Det kan være, du ønsker faglig og personlig sparring i dit arbejde eller supervisionstimer for at opnå autorisation.Som supervisor kan jeg supervisere på cases, metoder, etiske dilemmaer, temaer og din egen faglige rolle eller udvikling. Jeg har i tidligere supervisionsopgaver også kombineret det med enkelte undervisningsgange i bl.a. kommunikation, konflikthåndtering og andre teknikker.

Jeg har erfaring med at supervisere både individuelt og i grupper, og jeg har superviseret psykologer, sygeplejersker og socialrådgivere. 

 

Jeg går op i at skabe et trygt og rart rum, da jeg mener, det skaber den bedste forudsætning for åbenhed. Vi er alle bare mennesker, og vi fejler nogle gange, men i de fejl er der stor læring og udvikling.Jeg lærer selv meget af at give supervision, og det er en fantastisk opgave at sidde med kloge behandlere og rådgivere og høre deres refleksioner.

 

DAT supervision

Ved metodesupervision har jeg særligt erfaring med at supervisere i Dialektisk Adfærdsterapi (DAT), der omhandler følelsesregulering. 

 

Kontakt mig endelig for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde ud af, om jeg kan opfylde dit/jeres ønsker til supervision. 

 

Supervision hos mig tæller i forhold til at opnå autorisation som psykolog.

egenterapi

Jeg tilbyder også egenterapi til psykologer, der skal opnå autorisation. Det foregår på samme måde som et individuelt terapiforløb beskrevet her, men kan også tilpasses, så det har et mere fagligt perspektiv.

Scroll to Top