OM MIG

Om mig

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt fra Nordjylland. Jeg har nu boet i København med byens (næsten) grønneste altan i 5 år. Jeg har arbejdet i psykiatrien i 8 år, og før det arbejdede jeg i et kommunalt misbrugscenter og substitutionsbehandlingssted, samt frivilligt i forskellige organisationer, herunder TUBA.

 

Erfaring og særområder

Som uddannet og autoriseret psykolog med 9 års erfaring har jeg kompetencerne til at arbejde med en bred vifte af psykiske udfordringer. Jeg har dog specialiseret mig og har særligt erfaring i nedenstående områder:

 

 • Personlighedsforstyrrelser (herunder særligt borderline, ængstelig evasiv, sensitivitet, intense følelser)
 • Dobbeltdiagnoser (psykiske udfordringer kombineret med afhængighedsproblematik) samt socialt udsatte med baggrunde med bl.a. kriminalitet, misbrug, hjemløshed
 • Depression, angst og lavt selvværd

 

Metodisk er jeg særligt erfaren i Dialektisk Adfærdsterapi (DAT), en meget effektiv metode til følelsesregulering. Jeg har haft mange individuelle forløb og gruppeforløb, undervist i metoden samt haft mange supervisionsforløb.

 

Du kan læse om min uddannelse og erfaring nederst på siden.

 

Min tilgang

Diagnoser er egentligt ikke vigtige. Det vigtige er, hvad du oplever, der skaber udfordringer i dit liv. Det er dét, jeg gerne vil afklare, forstå og hjælpe dig med. Det gør jeg ved at lytte og spørge ind til dig. 

 

Mig som psykolog

Jeg er sikker i min psykologfaglighed, og jeg går til enhver problemstilling med respekt og ærlighed.

Jeg er kendt af mine klienter som en, der gerne bruger humor og selvafsløring og som en, der går i farvestrålende tøj og bliver forpustet af at gå fra venteværelse til samtalelokale. Det er vigtigt for mig at vise, at jeg både er en professionel behandler og et helt almindeligt menneske. 

 

Mennesker er unikke, og ingen terapimetode- og tilgang passer til alle. Lad os sammen finde ud af, hvilket forløb, der giver mest mening for netop dig.

Mia Nørbak

Erfaring

 • 2023 Psykolog, egen praksis
 • 2022 Opnået 2-årig specialistuddannelse i Kognitiv Adfærsterapi (KAT) ved Wattar. På vej til at blive Specialist i Psykoterapi.
 • 2018 – 2023 Psykolog, Personlighedsforstyrrelsesteamet, Psykoterapeutisk Ambulatorium, Psykiatrien, Region Hovedstaden Udrednings- og behandlingsforløb af patienter med personlighedsforstyrrelser og angst- og depressionsdiagnoser, indledende vurderinger og diagnosticering, pårørendeundervisning- og samtaler, behandler i gruppeterapi, tværfaglig supervision, elektronisk journalføring mv. Specialiseret i Dialektisk Adfærdsterapi (DAT) og Acceptance & Commitment therapy (ACT).
 • 2016 Autorisation (Cand. Psych. Aut.)
 • 2015-2017 Psykolog, Ambulatorium for Rusmiddelpsykiatri og Ambulatorium for Angst & Tvang, Psykiatrien, Region Nordjylland Udrednings- og behandlingsforløb af patienter med dobbeltdiagnoser og angstdiagnoser, undervisning i rusmidler og angstlidelser, pårørendesamtaler, behandler i angstgruppe, tværfagligt samarbejde, elektronisk journalføring mv.
 • 2014-2015 Misbrugsbehandler/udreder, Afdeling for Misbrug og Socialt Udsatte, Frederikshavn Udredning af borgere, der søgte alkohol- og stofbehandling, elektronisk journalføring, udlevering af substitutionsmedicin, handleplanssamtaler, individuelle terapisamtaler, assistance i socialt værested, udredning af indsatte, hjemløse og kriminelle
 • 2013 Kandidat i psykologi (Cand. Psych.), Aalborg Universitet
 • 2012-2013 Studenterunderviser, Universitetsklinikken, Aalborg Universitet Undervisning på Universitetsklinikken i bl.a. personlighedsorganisering, forsvarsmekanismer, konflikttrekant mv. Praktiske øvelser omhandlende at skulle møde sin første klient, øvelser i analyse af klientbrev, journalføring mm.
 • 2011- 2012 Koordinator, TUBA Aalborg, Aalborg Planlægning af og deltagelse i caféaftener med unge børn af alkoholikere med fokus på kreativ udfoldelse og tryghed, information om effekten af misbrugsproblemer, samarbejde med Blå Kors Danmark
 • 2011 – 2012 Psykolog, uddannelsespraktik, Universitetsklinikken, Aalborg Universitet Individuelle terapiforløb, forsamtaler, journalføring, supervision, assessment. 
 • 2011 Bachelor i psykologi
 • 2008 Start på psykologistudie
Scroll to Top