rådgivning til pårørende

Det kan være hårdt og overvældende at være pårørende til en person med psykiske udfordringer. Du forsøger at hjælpe og i bedste mening kommer du med løsningsforslag og gode råd, men det synes bare at forværre jeres relation. Det er svært at vide, hvordan I skal kommunikere, og hvordan du kan finde en balance i at være der for din nærmeste og samtidig passe på dig selv. 

Måske forstår du heller ikke helt, hvad din pårørende kæmper med. Måske er det frustrerende at se dem fortsætte ud ad en vanskelig sti, hvor du ikke kan hjælpe. 


Hvis din pårørende med psykiske udfordringer går i behandling, får h*n hjælp. Men hvad med dig? 


Jeg tilbyder rådgivning til pårørende af psykisk sygdom. Du kan være forælder, søster, kæreste, ven eller andet, som gerne vil vide mere, forstå og kommunikere. Du kan have brug for konkret viden og/eller vejledning i at sætte grænser og tage dig af dig selv. 

Ofte er der ikke brug for mere end et par samtaler, før du føler dig bedre i stand til at være pårørende. 

Nogle gange finder du måske ud af undervejs, at du selv vil have et terapiforløb. 


Jeg har lavet mange pårørendeforløb og pårørendeundervisning, og det kan gøre en stor forskel for både din pårørende og især dig. 


NB. Jeg har ikke forløb med pårørende til mine egne klienter. Hvis du er pårørende til en klient, der går hos mig, skal eventuelle pårørendesamtaler foregå med samtykke fra og eventuelt i fællesskab med min klient. Dette er med henblik på at bevare loyalitet og tryghed for min klient. 


Kontakt mig endelig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. 

Scroll to Top