online terapi

Alle forløb tilbydes online

Det er blevet populært med online terapiforløb, og jeg kan godt forstå hvorfor. Der er nemlig mange fordele for dig som klient ved at have dit forløb online.

Du kan måske gøre dig tanker om, om det overhovedet er muligt at opnå en god kontakt gennem en skærm, og det er forståeligt. Det er dog min og mine klienters erfaring, at det faktisk fungerer lige så godt som med fremmøde. 


Fordele ved online forløb kan være:


  • Nemt og fleksibelt forløb, som kan tilpasses din kalender
  • Trygge rammer. Du kan blive i trygge rammer, hvor du har det bedst
  • Efter samtalen er du allerede hjemme, og du kan tage dig af dig selv, tænke over dagens temaer og trække vejret. Du skal ikke tænke på trafik, vejrforhold eller andet.  
  • Hurtigt og effektivt. Med ét klik starter vi samtalen og med et andet klik runder vi samtalen af
  • En lettere start. For nogle kan det føles lettere at tage første skridt ud i et terapiforløb, når det kan gøres online
  • Lokation er ligegyldig. Du kan være hvor som helst i Danmark eller endda udlandet. Du vil også kunne få samtaler, når jeg fx er i sommerhus.
 

Det er op til dig, om du helst vil møde frem eller have samtaler online. Vi har alle vores præferencer, og det vigtigste er, hvad der passer bedst til dig


Mine onlineforløb foregår gennem et sikkert og krypteret videosamtaleprogram, så du kan føle dig i trygge hænder. Jeg befinder mig i et lokale med lydisolerede døre, og tavhedspligten overholdes. 

Hvordan foregår online terapi?

Før samtalen

Hav din computer, webcam, høretelefoner og andet klar og sæt dig et rart sted. Jeg sender dig en invitation på din mail med et link, som åbner videosamtaleprogrammet, og du kommer ind i et virtuelt venteværelse, før jeg ringer til dig få minutter senere.

Samtalen
Jeg ringer dig op i videosamtaleprogrammet, og du trykker Accepter. Derefter er vi i gang og kan tale, som vi ville gøre det, hvis vi sad overfor hinanden. Jeg kigger måske ned nogle gange og tager noter, og det er du naturligvis også velkommen til. Du kan også fjerne dit eget billede, hvis du har lyst, så du ikke bliver distraheret af at kigge på det. Til sidst i samtalen planlægger vi en ny tid og afslutter opkaldet. 

I dag er de flestes forbindelser så gode, at det næsten føles som at sidde overfor hinanden.Hvis der alligevel skulle være knas med forbindelsen fra min side, tilbyder jeg en ny tid, eller at ringe dig op og have en telefonsamtale i stedet.


Efter samtalen sender jeg en faktura på mail. 

Scroll to Top