Første samtale:
hvordan foregår det?

FØR FØRSTE SAMTALE

Inden vores første samtale har vi mailet og/eller talt kort i telefon sammen, hvor jeg har spurgt ind til lidt om dig, og hvad du søger hjælp til. Hvis vi begge mener, at jeg kan hjælpe dig, planlægger vi en tid til første samtale. Den kan enten være ved fysisk fremmøde i et af mine lokaler i hhv. Valby eller Østerbro, eller den kan være online.

 

FØRSTE SAMTALE

Til vores første samtale møder du op og sætter dig i venteværelset. Jeg henter dig og efter at have budt velkommen og introduceret mig selv, spørger jeg nærmere ind til dine udfordringer, erfaringer med terapi (hvis du har nogen) og dine ønsker og forventninger. Jeg forklarer, hvordan jeg laver terapi, og hvad du kan forvente, og hvis relevant tager vi hul på din livshistorie eller aktuelle situationer, hvor udfordringerne viser sig. Jeg tager noter undervejs. Til sidst planlægger vi en ny tid, hvis du ønsker det. Der kan også betales her, eller jeg kan sende en faktura efterfølgende. 

 

EFTERFØLGENDE SAMTALER

Fremover starter jeg altid med at spørge, hvordan du har haft det siden sidst, og hvad du har været optaget af. Jeg spørger også løbende ind til, om vi er på rette spor, og om det giver mening for dig. 

I forløbet kan vi inddrage brug af whiteboardtavle, meditationsøvelser, visualisering, skemaer og andet. 

 

SIDSTE SAMTALE

Et forløb hos mig kan vare så længe, vi begge vurderer, at det giver mening for dig. Typiske forløb varer alt fra 6 samtaler til flere år, hvor det i sidstnævnte er vedligeholdende behandling. 

Når vi nærmer os sidste samtale, begynder vi at forberede os på afslutning. Her kan det give mening at tale om forløbet, hvad du har lært, hvad du vil arbejde videre med – og ikke mindst sige pænt farvel eller på gensyn.

 

Det tager tid at arbejde med sig selv, og det er hårdt. Sæt gerne tid af efter vores samtaler til at slappe af, gå en tur eller få en lur. Det i sig selv kan være terapi.

 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig. 

Til orientering kan der være mindre perioder i løbet af året, hvor jeg kun tilbyder onlinesamtaler, da jeg er i udlandet. 

Scroll to Top